FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

miercuri, 19 septembrie 2012

Mijlocul saptamanii :)

Buna Dimineata!

Motivata de faptul ca azi trecem de jumatea saptamanii (saptamanii de lucru, adica), azi dimineata cutiutza a fost mai non-conformista. Si-a avut asa:
- mini-frigarui reci (a? ce m-am complicat) din bucatele de gogosar, cascaval afumat, friptura de curcan si paine, insirate pe niste betisoare de aperitive din plastic colorat. Cam ne-inspirata ideea mea, ca betisoarele alea-s destul de scurte si a trebuit sa fac 4 bucati care au umplut toata cutiuta, dar la ora respectiva a diminetii nu gaseam betele de lemn pentru frigarui).

Uite cam asa:

Poza nu prezinta mare lucru, doar sa va lamuriti care-s betisoarele. Gogosarii mereau taiati mai mici dar mi s-a specificat aseara sa fie multi, ca-s buni. Na......Pentru transport in cutiuta am infasurat in folie transparenta:


- porumb dulce de la conserva - asta pe post de desert, in caz ca nu v-ati prins din prima. Fi-miu e innebunit dupa el, e in stare sa termine o conserva intreaga singur singurel, de nu mai apuc sa pun in salata sau pizza.
- 2 mere ionatane (cred....).

..si cam asta e meniul pe ziua de azi, pentru maine ne mai gandim sa vedem ce mai scornim (na, ca fac si rime....).

Zi frumoasa, Boieri Dumneavoastra! 

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...