FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Pasti 2014

Lucraturile de azi, oua galbene cu turmeric, oua rosii cu coji de ceapa, facute de doi gospodini si, in premiera, de DOUA gospodine :).


Facuram si ciorba de mielutz cu multe legume, acrita cu macris si zeama de varza (ei, da, pe vremea de afara ceeeee? ) si aromata cu leustean. Si-o crema de zahar ars ca desert alternativ (ori se umfla ficatu', ori nu se umfla ficatu').
Drob este, cozonac este (saru'mana boierilor dragi ce ni le-au adus), friptura facem maine (poate), iar pentru Ghemotoaka am planificat numai favoritisme, fructele preferate la micul dejun si combinatii de dovleac, macris si branzica la pranz

Sarbatori luminate, Boieri Dumneavoastra, s-aveti parte de liniste, tihna, masa mare intinsa cu cei dragi pe langa ea si, nu in ultimul rand, de odihna si sanatate!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...