FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

marți, 20 decembrie 2016

Meniul zilei la 3 ani si 3 luni

Maia, ce-ai mancat azi la gradi?
Ciorbica si pastuce.
Pastu-ceeee?
Paste, mami, paste rosii cu carnita.
Asa, si ciorbica de care era?
A, pai cu multe legume. Legume bune. Si cu carne, carne buna.
De care carnita era? De pui? De vita? De purcel?

Nuuuuuuuuuu! (un nu asa de indignat c-am intepenit amandoi, fara a avea curaj sa ne uitam spre bancheta din spate).

Dar cu ce era draga? Ce fel de carne va mai da?

De crăpiță! Era cu carne de crăpiță! Stii, din aia din care face tati snitelele de crapă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...